Gallery

Tuesday, November 2, 2010

Introduction to therapeutic back massage tips and techniques

The server was unable to process the request due to an internal error. For more information about the error, either turn on IncludeExceptionDetailInFaults (either from ServiceBehaviorAttribute or from the configuration behavior) on the server in order to send the exception information back to the client, or turn on tracing as per the Microsoft .NET Framework 3.0 SDK documentation and inspect the server trace logs.
Picture of Massage: Cushions

Tak dlouho, dokud máte pomoci porozumení partnera, který vám poskytne dobrou zpetnou vazbu, mužete rychle naucit používat techniky lécebná masáž zpet (švédská masáž: Effleurage a stripping, aktivace Point Release), konkurencních ty masáž odborníku.

Potrebné vybavení pro lécebných zpet masáže: vyjmutí, tichý, zmírnit environment.Firm pohodlné povrchu napríklad (pevné) lužko, masážní tabulky nebo podlahová mat.Massage olej.Olej Baby udelá dobre starter.Towels: leží na a také na body.Cushions nebo polštáre.
Masážní olej snižuje trení, vytvorené na kuži a zabranuje mechanizmu vlasy. Nepoužívejte príliš: The méne ropy, tím vetší trení a tím hlubší pressure.Use pomalejší pohyby uklidnující nebo calming odpoved.Pri použití tlaku s ukazováckem a palcem, podporovat s ostatními prsty a nakloneny.Jinak bude nosit vaše nakloneny!
Masáž pacientu Comfort:

Pokud pacient nepríjemne, nižší zadní, kotníky, krku nebo ramena, dejte polštárky podle po celé délce trupu nebo za kotníky, ramena nebo na strane hlavy (diagram vpravo). V tehotenství muže pacient leží na její strane. Nepoužívejte masážní techniky v tomto clánku v tehotenství (není mírného dostatecne). Zkuste následující clánek na 101lifestyle.com: masáže V Pregnancy: A Step by Step Guide Picture of Massage: Cushions Cover cástí tela není práve pracovali s teplý rucník. Nalijte masážní oleje do rukou první a pak aplikujte (príliš studená jinak!) Jakmile zacne masáže, udržet ruku na osobu vždy tak, aby žádné prekvapení. Se zabránilo prímému kostnaté procesy. (Important!) - požádejte pacienta o zpetnou vazbu:Jste teplé dostatecne? Jste pohodlné?Jak se tento pocit?Masážní varování:
Minimální prímý tlak na kostnaté processes.avoid poškozené pokožky, puchýri nebo oblastí možné infekce.Viz také Back Pain Red Flags
Masáž výhody: Relaxace, uvolnení tesné muscles.Emotional pohodlí a stres management.increased orgánu awareness.Improved obehu a zlepšit lymfatické odvodnovací pro uvolnení toxinu.
Technika masáže lécebné zpet tipy:

Leží na jejich brišní na povrchu pevné a pohodlné partnera (viz níže uvedené diagramy). Ujistete se, že se dostanete zpet na jejich celé bez straining vlastní.

Zadní technika masáže, Tip 1:
Celá ruka Effleurage

Zadní technika masáže, Tip 2:
Effleurage pomocí místo rucicka

Je menší oblast kontaktu, takže tlak je hlubší. Obema rukama pracovat v kruzích - spuštení vzadu nižší. Premístí v kruhu, nejprve smerem ven a nahoru a na stred. Postupne pokroku na horní zadní (5 minut). Picture: Effleurage using Heel of Hand

Zadní technika masáže, Tip 3:
Effleurage pomocí zesílené fingers

(Menší oblast dotyku, tak hlubší znovu - viz obrázek). Stojí na opacné strane, na které pracujete.Navrhuji že vám stojí na pravé strane první.Tlacení s byty prstu (jednou rukou nad druhou) od cáry ve stredu pak neslyšne zpet smerem ke hrbetu. Spustte vzadu nižší a pracovat k horní zadní (pet minut). Picture: Effleurage using reinforced fingers

Zadní technika masáže, Tip 4:
Rozebrání, pomocí jezdce tvrzeného

Klouzejte s hlubokým trvalý tlak po celé délce svalu "klobása ve tvaru" stranách pátere (viz schéma). Zpet od tlak trochu jako je pokrytí na krku. Presouvat pomalu a zámerne, pocit uzlu nebo citlivých míst jako je trapnou z nižší horní zadní. Trikrát na každé strane;strídají se pár minut effleurage (techniky jeden až tri) a opakujte rozebrání.Picture, Massage Technique: Stripping Zadní technika masáže, Tip 5:
Zahájil pomocí stredního prstu výroba:

Upevnit hluboké pohyb obou stranách každý proces spinous.Spustte na stranu nižší pátere a posouvají smerem nahoru. Použít více 5 zahájil na každém míste - Pokud pres místo bolestivý. Picture: Massage Technique, Frictions Zpet technika masáže 6:
"Effleurage" pomocí predloktí

Použít pevné dolu tlaku (viz obrázek), a presunte ramenem nejblíže hlavy až pod ramena cepele.6 tahu.Pro první tah, nezapomente na možnost, nižší zadní bolesti Massge Technique Frictions zpet technika masáže, Tip 7:
Spustit verzi pomocí trvalého tlaku z vyztuženého jezdce.

Nechat pacienta bolesti být vaším pruvodcem.Umístete váš palec, pres všechny nabídky míst nebo suku, že vašeho pacienta muže mít sdelil vám o nebo že muže možná cítil a stisknete pevne a tím rostoucí tlak: postupne zvyšovat tlak, bolesti bylo 6 nebo 7 na stupnici od jedné do deseti.Podržte tlaku, dokud snižuje bolest asi 4/10 (trvá asi 5 sekund).Okamžite (nemusíte zastavit tlak), opet zvýšit až bolest je 6 až 7 v rozsahu 10 a znovu držet dokud podezrení bolest subvence 4/10.Opakujte krok 2.Je to bolestivé, ale nelze provést mnoho škody pacientovi - docela naopak: bolest svalu a zpet (horní nebo dolní) muže zázracne zmizí.Váš palec je vetší pravdepodobnost, že trpí, proto se ujistete, že zpet do prsty druhé ruky a po každé aktivacní bod uvolnení, aby váš palec trochu masáž príliš.Massage Technique: Trigger Point Release

Zadní technika masáže, Tip 8:
Dokoncování s Effleurage

Pacientu poradenství:

Pet dní po masáže podporovat pacienta sedet, stojí ješte ani spustit, déle než pul hodiny v dobe;ale spíše krátký peší prestávku a casto usrkávat vody.

Zpet na bolesti Red Flags

Pokud vaše masáž pacienta zpet bolesti (horní nebo dolní) související s následující naleznete jejich lékare.Viz také:-Back Pain Red Flags mladší než 20 nebo starší než 55 a získání zpet na bolest poprvé.Bolesti po násilné zranení, napríklad dopravní nehode.Bolest je konstantní a získání worse.Pain je v horní cásti spine.Cancer v minulosti, nebo na present.Taking (Cortico)steroids.Drug abuser nebo HIV infected.Generally vzácne feverish.Significant loss.Continue váhu mají velké potíže, ohýbání forwards.Nerve související problémy než bolest: ztráta pocitek (zejména z oblasti, která by sedí na sedlo - tak nazývá sedlo anestezie), ztráta energie, mocových cest nebo strukturální deformit streve incontinence.Obvious váš spine.Debilitating bolesti, které nejsou snižuje po 4-6 týdnu.(easyvigour.net.nz)________________________________________________________
Naše doporucení masáž v Jakarta:
Pijat Wanita, Alamat Pijat Jakarta, Pijat Pria, Pijit Plus, masáže, Jakarta


View the original article here

No comments:

Post a Comment